Keskiviikkona menin töihin käymään kirjotteleen ilmotustaluille päivän ohjelmia jo seittemän aikaan ja tulin takasi kotia laittautuun. Töissä pidetiin asukkaille ja muille vieraille Pub Night. Mentiin kymmenen aikaan takas töihin ja pidettiin beauty hour asukkaille iltaa varten. Leikin kosmetologia, vaikka en saa omaa kuontaloakaan kuntoon :D -Pilvi, sun opeista olis ollut tuona päivänä hyötyä!! Illalla Frank, Carlo, Hans ja Matti tulivat soittamaan meille loistavaa live musiikkia. :) Päästiin töistä yhdeksän aikaan ja mentiin nukkuun.

Torstaina oli ihan tavallinen päivä.. Laulettiin ja pelailtiin asukkaiden kanssa. Perjantaina pidetiin kahvibaaria ja saatiin taas Tanakan tytöltä evästä mukaan vklopuksi.

Perjatai iltana treffatiin Suomikodin kokki Jessica, joka on asunut Suomessa vuoden, Lamp Lighterissa. Istuttiin siellä iltaa ja lähetiin sitte roskaruokapaikan kautta kotiin pötköttään. Lauantai vietettiin hissukseen kotosalla.

Sunnuntaina heräsin taas vaihteeksi kuuden aikana ja koitin touhata jotain herättämättä Jenniä, joka rakastaa nukkumista. :D Nukkuminen on laiskoja ja väsyneitä varten! (herään melkeen joka aamu 5-6 välillä).. Miten saan käännettyä tuon Jennin minun rytmiini? :P Aamupäivästä lähdetiin ajeleen skytrainilla ympäri Vancouveria, käytiin paikoissa missä ei oltu ennen käyty. Löydettiin myös ihan Vancouverin toiselta puolen Pandan lakritsia jostain luontaistuotekaupasta. :D Sitte loppupäivästä ajettiin keskustaan, jossa käytiin syömässä fajitaksia, oli sitten vähän isompi annos ku Pedrinaksessa.. :)