Sununtaina tehtiin jotain ennen kuulumatonta. :) Käytiin suomalaisella kirkolla jumalanpalveluksessa. Siellä oli jotain 2 Vilppulalaista poikaa työharjottelussa  (eli paikasta josta Jenni on kotosin) joten käytiin niitä tervehtimässä.Ja meidän mahtavalla tuurilla myöhästyttiin puolituntia. Mutta vikahan ei ollut meissä vaan tuossa skyTrainissa joka meinas jättää meidät matkanvarrelle ku hajosi. Thanks. No päästiin perille ja oltiin tyylikkäästi myöhässä. Sen touhun jälkeen eräs mummo tuli kysymään "tiedättekö kuka minä olen?". No sehän oli meidän ohjaajan Evin äiti. :D Evi oli sanonut että sillä on 2 Suomi-tyttöä harjottelussa, toinen tumma ja toinen vaalea niin se Terttu oli sitten arvellut ,että ei nuo voi ketään muitakaan olla. :D Se oli lähettänyt runojaan meille juuri edeltävänä perjantaina. 

Sitten lähettiin takas kämpille vaihtaan vähän verkkareita jalkaan. Mentiin North Vanin puolelle ja otettiin bussi Capillano Riverin parkkiin. Käytiin muutama tunti vaeltamassa ja katselemassa kalastelijoita. :) Se on kyllä maailman paras lenkkipaikka. Taaskaan ei vaan Twilightin Edwarddia näkynyt. Seittemän jälkeen oltiin taas kotona.

Tänään maanantaina pidettiin töissä vähän jumppailua, uutiset ja bingoa. Sitten pestiin pyykkiä ja kirjotettiin johonki Finnish Homen lehtiseen artikkelia. Ja tietenki me huippu-urheilijat kävimme tänäänki lenkillä.