No niin ehjänä palattu Kanadaan. :) Losi oli hieno paikka. Hotelli oli kivalla paikalla rauhallisessa satamassa. Venice Beach ja Santa Monica olivat ihan kävelymatkan päässä. Lämmintä oli sellaset 20-25 c. Pötköteltiin aikalailla rannalla ja käytiin pyöräileen rantateitä. :) Santa Monicassa kävimme Promenadella yhtenä päivänä ( valtava kauppakuja). :)

Lauantaina otettiin taksi ja ajettiin Hollywoodiin, sinne oli sellanen 20 min matka. Oli hieno paikka. Ei nähty julkkiksia mutta ehkä ne näkivät meidät, se on pääasia. :) Nähtiin Hollywood Sign, Walf of Fame, Kodak teatteri ym..

Yksi kaunis aamu heräsin ja avasin telkun, meidän kaupungissa oli sitten tsunami varoitus. Läjä paloautoja ja ambulanssi tulivat hotellille antamaan ohjeistusta ja neuvoja. No, tsunami tuli ja meni. Ei ollu häävin kokonen. :D

Maanantai iltapäivällä lähti meidän lento takaisin Kanadaan. Olishan tuolla lämpimässä voinut olla vähän pidempäänki. :) Voisko joku sieltä CIMOsta lähettää vielä pari tonnia lisää rahaa niin pidennettäis tätä mieän matkaa?! :D Saatiin vihdoin työluvatkin passeihin joten saisi vuoden vielä oleskella täällä.

Nyt on päivä oltu töissä taas lepokodilla. Eilen oltiin mummojen kanssa shoppailemassa ja tänään mennään iltavuoroon ja pidetään st. Patricks pub night. :)

 Alla kuvia USAn puolelta.